1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What's broken?

Discussion in 'General Questions' started by Biker, Feb 9, 2010.

  1. Greg

    Greg Full Member

    Thank you Tom. I'm pleased it's on the TODO list and I don't mind waiting at all. I've been in a similar situation and I know how difficult it is to face a whole bunch of bugs and have to figure out each one, and even worse when it's unpaid work.
     
  2. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    I ain't fixin' it. That's when the next maintenance release is due. :D
     
  3. cmhbob

    cmhbob Did...did I do that? Staff Member

    Remembered it - the link formatting. Wasn't it automatically bolded or something under the old version? Was that a theme thing, or what?
     
  4. ethics

    ethics Pomp-Dumpster Staff Member

  5. cmhbob

    cmhbob Did...did I do that? Staff Member

    I knew VBSEO was the thing that grabs the title of an outbound link and subs it in, but I was thinking more of the embedded links that some of us occasionally do. They don't stand out at all in this theme. Compare this link to this one, where I bolded the second one.
     
  6. ethics

    ethics Pomp-Dumpster Staff Member

    Oh I see. The style we have now will change. You know me, I hate default stuff. ;)

    See, aside from Tom's work, I (and maybe he does too) feel that VB 4 was NOT ready for a release. They are calling it a full release whereas I wouldn't even call it release candidate. Perhaps late Beta.
     
  7. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Alpha.... :vmad:
     
  8. Greg

    Greg Full Member

    I've been thinking exactly the same thing but I didn't mention it because I didn't want to go negative, and I perceive negativity at least on my part as not being helpful.
     
  9. Morg

    Morg The ultra-moderate

    Are your jaws a little tight, Biker? :whistle:
     
  10. ethics

    ethics Pomp-Dumpster Staff Member

    Can you try it, Greg? I've upgraded Tapatalk on the server.
     
  11. Greg

    Greg Full Member

    I haven't seen this yet reported.

    When replying to a post both the "Reply" and "Reply with quote" end up including the quote. I can't see any difference between the two buttons.
     
  12. ditch

    ditch Downunder Member

    With quote.
     
  13. ditch

    ditch Downunder Member

    Without quote.
     
  14. tke711

    tke711 Oink Oink Staff Member

    Yep...works! Thanks!!
     
  15. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Reply is not including quotes at all when post is clicked.
     
  16. Greg

    Greg Full Member

    There is no button labeled "post." I clicked reply for this message, and ignored the "reply with quote" button.

    Perhaps you should be more precise. Or maybe I don't understand what you mean "post." Is there a button labeled "post?"
     
  17. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    I replied using "Reply".. No quote. Pressed "Post Quick Reply", still no quote.
     
  18. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Clicked "Reply With Quote" Got a quote. Pressed "Post Quick Reply", still have quote.
     
  19. ditch

    ditch Downunder Member

    Ok, I misread your question there it seems.:whistle:

    Do you want that with a quote or without?;)
     
  20. Greg

    Greg Full Member

    I don't understand how you can see different options than I. I see three ways to reply to a topic:

    + Reply to Thread

    Reply

    Reply With Quote

    The first is below the postbit area (left side below last post), the other two are at the lower right of each post. The first one gets a reply with no quote. The other two (the ones on each post) get a reply with quote. (There is also a third button for multi-quote).

    I don't understand why you get different buttons than I.

    Also, I do not see any button for "Post Quick Reply).
     

Share This Page