1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mobile Access

Discussion in 'General Questions' started by Biker, Feb 9, 2009.

?

Would you use your mobile device to interact with the site?

  1. Yes

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No

    1 vote(s)
    100.0%
  1. cmhbob

    cmhbob Did...did I do that? Staff Member

    Thanks for doing this.
     
  2. MNeedham73

    MNeedham73 Well-Known Member

    Looks great here, Tom. Great work!

    (posting this from my IPhone)
     
  3. m1taylo

    m1taylo Full Member

    I got to the forums in an odd way and now it works. The blogs were easy to access and worked immediately. Next I will send a thanks from the BB Curve.
     
  4. m1taylo

    m1taylo Full Member

    And here is my BB Curve!!!
     
  5. mikeky

    mikeky Member

    Works great with the BB Storm as well. Thanks so much for such a great job on this.
     
  6. Piobaireachd

    Piobaireachd Full Member

    Thank you Sir!
     
  7. ethics

    ethics Pomp-Dumpster Staff Member

    Just tried this full force. Amazing job, Tom.
     
  8. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Thanks, guys.... I take it this one's a keeper?
     
  9. ethics

    ethics Pomp-Dumpster Staff Member

    Without a doubt. SO much faster and easier on the mobile.
     
  10. joseftu

    joseftu ORIGINAL Pomp-Dumpster

    Yep. It's great! Fast as hell!
     
  11. Piobaireachd

    Piobaireachd Full Member

    Oh yeah!
     
  12. m1taylo

    m1taylo Full Member

    Def!!:happy:
     
  13. Stiofan

    Stiofan Master Po

    I'm still getting the 404 error on any page I try and log onto. It does go directly to the mobile version, but on the screen to enter my password I get the 404 error and no way to bypass it. Oh well, not a biggie for me. Thought I'd try it.
     
  14. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Do you have everything turned on in the browser?

    Can someone else attempt to log in and see if the Mobile Edition is working? Since the site reload/upgrade, I haven't been able to test it.
     
  15. cmhbob

    cmhbob Did...did I do that? Staff Member

    Posting this reply from my Palm. Seems fine here.
     
  16. jimeez

    jimeez Thread Killer

    Can't get there from the iPhone. Cleared cache and all.
     
  17. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Hmmmmm. Lemme check under the hood and see what's going on.
     
  18. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    OK. Should be good to go now.
     
  19. cmhbob

    cmhbob Did...did I do that? Staff Member

    Just noticed something kind of neat here.

    If you post from a mobile device, and there's an image in your sig, you won't post a signature. See my posts # 101 and #115.

    Just an observation.
     
  20. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    I can fix that.... **snicker**
     

Share This Page