1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mobile Access

Discussion in 'General Questions' started by Biker, Feb 9, 2009.

?

Would you use your mobile device to interact with the site?

  1. Yes

    0 vote(s)
    0.0%
  2. No

    1 vote(s)
    100.0%
  1. jimeez

    jimeez Thread Killer

    Got it now. :)

    That's pretty slick. Very nice plain interface. I easily found all of the places I wanted to go. I actually shut off my 3G and WiFi connections and browsed using the standard cell phone network; cruised along quite nicely. :thumbsup:
     
  2. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Were you using WiFi before? I think that may be the key....
     
  3. jimeez

    jimeez Thread Killer

    Yes. And no. Previous to my last post, I tried it both ways; using WiFi and then my provider's non-3G network. Either way I still got the normal style. Whatever you just did, changed everything.
     
  4. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Sweet! That's exactly what you're supposed to see!
     
  5. jimeez

    jimeez Thread Killer

    Just made a test post from the phone. Looks like everything is working as it should. Thanks again for working on this.
     
  6. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    Could you post one more test message? I'm curious to see if a change I made will work. :D
     
  7. tke711

    tke711 Oink Oink Staff Member

    I'm seeing it now too....thanks!!!!
     
  8. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    I should add that this isn't just for the PDAs. If your cell phone is capable of internet access, you should be able to see the site in a manner that's much easier to read now. Posting would be a bitch, but at least you can read the posts.
     
  9. tke711

    tke711 Oink Oink Staff Member

    Here is a test post from my iPhone.
     
  10. cmhbob

    cmhbob Did...did I do that? Staff Member

    SWEET! Not sure what you did, but I'm seeing the mobile site on my TX now.

    I've never seen the debug info @ the bottom of the page before though.

    Posted via Palm TX.
     
  11. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    That's because I was working on something. It's turned off now.
     
  12. Sir Joseph

    Sir Joseph Registered User

    I just tried it from the main page and not /forum. It says it will redirect me and then I get a 404 /forum.php not found on the server.
    But if I go directly to /forum, I now get the mobile edition! Very clean and fast. I love it.
     
  13. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    That's easy enough to fix. Will make that change today.

    Edit - Would someone hit http://www.globalaffairs.org on their mobile and see if the redirect works now? Thanks.
     
  14. m1taylo

    m1taylo Full Member

    I am in an infinite loop on that url with my BB curve
     
  15. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    WHUPS! Gimme a sec...
     
  16. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    OK. Try it now. :)
     
  17. jimeez

    jimeez Thread Killer

    Sure does.
     
  18. m1taylo

    m1taylo Full Member

    the redirect works now, but I am getting a blank page. It is loading a bunch of something, but ends up as a blank page. Is there a missing style sheet on the forums?
     
  19. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    No.. But you do need to go into your browser settings on the Blackberry and ensure JavaScript is activated (by default, it's turned off).
     
  20. Biker

    Biker Administrator Staff Member

    And with that, I'm declaring the "Mobile Edition" ready to go. Hope you guys use the hell out of it. :D
     

Share This Page